学院首页 >> 正文
我院国际文化教育实践基地挂牌The practice base
国际教育学院    2021年11月05日 14:31

11月3日,国际教育学院国际文化教育实践基地挂牌仪式在山东力明科技职业学院举行。山东力明科技职业学院院长于爱莲、副书记沈子旺、副院长孙宣雷、省委教育工委党建联络员孔祥军,国际教育学院党总支书记李安庆、副书记杜宝萱等一行参加仪式。

On November 3rd, the listing ceremony of International Culture Practice Base of School of International Education was held in Shandong Liming Polytechnic Vocational College. Yu Ailian, President of Shandong Liming Polytechnic Vocational College, Shen Ziwang, deputy secretary, Sun Xuanlei, vice president, Kong Xiangjun, the Party construction liaison of the Provincial Education Working Committee, Li Anqing, Secretary of the general Party branch of the School of International Education, Du Baoxuan, deputy secretary, and others attended the ceremony.

14E05

仪式上,党总支书记李安庆介绍了国际教育学院的发展情况和办学成果,对山东力明科技职业学院成为我院国际文化教育实践基地表示感谢,并希望双方深入合作共同发展。随后,于爱莲与李安庆为实践基地揭牌。孙宣雷副院长对国际教育学院一行表示欢迎,并详细介绍了力明科技职业学院的发展历史和育人成就。国际教育学院师生参观了民俗馆、地质馆等实践场馆。

At the ceremony, Li Anqing, secretary of the general Party branch, introduced the development and achievements of the School of International Education , and expressed his gratitude to Shandong Liming Polytechnic Vocational College  for becoming our international cultural education practice base, and hoped that the two sides would cooperate in depth and develop together. Subsequently, Yu Ailian and Li Anqing inaugurated the practice base. Deputy Dean Sun Xuanlei welcomed the delegation of the School of International Education  and introduced in detail the development history and educational achievements of Shandong Liming Polytechnic Vocational College . The teachers and students of the School of International Education visited the Folklore Museum, Geology Museum and other practical venues.

1D1C4

此次实践基地的建立是国际教育学院与山东力明科技职业学院合作共赢的新篇章,今后,我们将发挥双方优势,扬长避短,优势互补,共同提升国际学生的文化实践能力,促进国际文化实践基地发挥实效。

The establishment of the practice base is a new chapter in the win-win cooperation between the School of International Education and Shandong Liming  Polytechnic Vocational College . In the future, we will give full play to the advantages of both sides, foster strengths and avoid weaknesses, complement each other, jointly improve the cultural practice ability of international students, and promote the effectiveness of the international cultural practice base.

1C024

Copyright©2017 山东第一医科大学国际教育学院 All Rights Reserved.